Є нові пакети підтримки: Зеленський розповів про результати "Рамштайну"-17

На 17-у засіданні у форматі "Рамштайн" союзники домовилися про надання Україні нових пакетів військової допомоги

Володимир Зеленський розповів, яких позитивних результатів вдалося досягнути Україні на 17-у засіданні у форматі "Рамштайн", яке відбулося 22 листопада. Про це президент України повідомив у вечірньому відеозверненні, пише портал "Коментарі".

За словами президента, українська армія отримає нові пакети військової допомоги, до якої ввійдуть снаряди, ракети, дрони, засоби радіоелектронної боротьби та системи протиповітряної оборони.

"Є нові пакети підтримки України – наших воїнів. Це стосується і снарядів, і ракет, і РЕБ, і дронів, і нових потужностей для нашої ППО", - повідомив Володимир Зеленський.

За його словами, на засіданні у форматі "Рамштайн"-17 було створено коаліцію розвитку протиповітряної оборони.

"Створена коаліція розвитку ППО. Лідерами в її організації є Німеччина та Франція, і я дякую за таке лідерство", - сказав український президент.

Зеленський також подякував кожній країні, яка докладає зусилля, щоби українські міста і села були більш захищеними від російських ударів.

"Поки не все можна розповідати публічно, але український повітряний щит стає сильнішим буквально щомісяця", - додав президент.

Він також повідомив, що найближчим часом очікує на звіт міністра оборони Рустема Умєрова про результати "Рамштайну"-17.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Володимир Зеленський заявив, що Україна може зупинити війну з Росією, але для цього доведеться віддати російським загарбникам Донбас та Крим. Глава держави також заявив, що готовий зустрітися з Дональдом Трампом та вислухати його мирний план щодо України.