Дипломати демонстративно покинули зал під час виступу Лаврова в ООН (ВІДЕО)

Дипломати відмовились слухати брехню Лаврова

Представники дипломатичного корпусу під час відеовиступу російського міністра закордонних справ на засіданні ООН всі разом покинули зал. Про це інформує постійний представник нашої країни в цій міжнародній організації Сергій Кислиця.

За його словами, досить слухати божевілля військових злочинців. Представники міжнародної спільноти будуть слухати їх в Міжнародному трибуналі, коли вони відповідатимуть за військові злочини режиму Путіна.

Як інформує Guardian, представниця українського дипломатичного корпусу Євгенія Філіпенко, яка теж булав цей момент в залі, подякувала колегам з різних країн світу за підтримку, яку в цей непростий час вони висловлюють Україні.

"Щиро дякуємо за цей чудовий прояв підтримки українців, які борються за свою незалежність", - адресувала ці слова подяки дипломатам Євгенія Філіпенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що через вторгнення в Україну економіка РФ на межі. Коли Росія реально відчуватиме фінансово-економічні наслідки свого відкритого нападу на Україну? Що ще слід зробити цивілізованому світу, щоб знищити агресора економічно? Якими будуть наслідки у довгостроковій перспективі? На ці запитання виданню "Коментарі" дав відповіді керівник відділу аналітики компанії Forex Club Андрій Шевчишин. Росія ще має резерви, ресурс. Є фонд добробуту, золотовалютні резерви. Щоправда, лише близько половини – решта "заморожено". Є золото. Але його буде проблематично продати, тому що покупці, враховуючи санкції, навряд чи наважаться на такі операції з РФ.