Головна Новини Політика зовнішня політика Де провів вихідні Петро Порошенко (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Де провів вихідні Петро Порошенко (Відео)

Про свої наміри поїхати в цю країну політик не повідомляв

22 лютого 2021, 08:40 comments2675
Поділіться публікацією:

Стало відомо, куди відправився колишній президент України в ці вихідні. Дану інформацію повідомляє Telegram-канал "Картковий Офіс".

Де провів вихідні Петро Порошенко (Відео)

Куди їздив Петро Порошенко на вихідних. Фото: klymenko-time.com

За інформацією ресурсу, Петро Олексійович у ці вихідні відвідав Стамбул. Там він зустрівся з Вселенським Патріархом Варфоломієм. Чому відбулася зустріч, про що розмовляли лідери та чому Порошенко публічно не повідомив про поїздку — невідомо.

Зазначається, що Порошенко вже повернувся до Києва. Його встигли зафіксувати під час польоту.

Нагадаємо, що раніше екс-президент України придбав телеканал та став офіційним власником телеканалу "Прямий". За словами політика, це єдиний спосіб захистити ЗМІ від влади.

Ймовірно, покупка телеканалу Петром Порошенком пов'язана з закритим засіданням РНБО, яке відбулося дев'ятнадцятого лютого в Офісі президента. Раніше ходили чутки, що саме під час цієї зустрічі можуть бути введені санкції щодо "Прямого".

Проте експерт ГО "Бюро аналізу політики" Віктор Бобиренко зазначає, офіційне визнання експрезидента Петра Порошенка, що саме він власник телевізійного каналу "Прямий" — помилковий хід. Повну думку спеціаліста читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що колишній президент Петро Порошенко не може бути власником "Прямого" та інших будь-яких ЗМІ, оскільки він народний депутат. Аргументацію Корнієнка можна переглянути тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук заявив про те, що в Україні не повинно бути недоторканних перед законом і в разі наявності підстав, то можна "заборонити" і Порошенко, і Зеленського, і самого Кравчука. Більш детально читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини