Білоруси зможуть в'їжджати на територію України, не дивлячись на карантин

Кабмін зробив виняток для громадян Білорусі

Україна офіційно закриває свої кордони для іноземних громадян. Обмеження через коронавірус будуть діяти з півночі 29 серпня мінімум до 28 вересня. Разом з тим, громадяни Білорусі зможуть в'їжджати в нашу країну. Про це в своєму Telegram -каналі повідомив народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

В'їжджати в Україну зможуть люди, які мають документи на проживання в нашій країні. Також, на тлі політичної кризи в Білорусі, уряд прийняв рішення залишити відкритим кордон і для білорусів.

Нагадаємо, Словенія внесла Україну в "червону" зону через коронавірусну пандемію. Тому правила в'їзду українців до цієї країни посилили, про що свідчить інформація на сайті словенського уряду.Так, з 21 серпня ті, хто постійно або тимчасово проживають в Україні, при в'їзді в Словенію зобов'язуються проходити 14-денний карантин. Крім нашої країни в список "червоних" потрапили ще 74. Зокрема, ізоляція вимагається від громадян Хорватії, Росії, Молдови, Ізраїлю, Іспанії та інших держав.