Головна Новини Політика зовнішня політика Аваков розповів, що буде у випадку великої війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков розповів, що буде у випадку великої війни з Росією

Втрати будуть катастрофічними

3 березня 2021, 14:00 comments1494
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про можливості великої війни з Росією і готовності нашої країни до повномасштабного наступу країни-агресора. Про це він повідомив в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону, яке опубліковано на його каналі в YouTube.

Аваков розповів, що буде у випадку великої війни з Росією

Фото: ТАСС

За словами Авакова, Україна повністю готова до несподіваного удару з боку президента Росії Володимира Путіна, оскільки ми точно знаємо, з ким доводиться мати справу.

Глава МВС сказав, що в разі підлого удару Путіна, коли цього ніхто не буде чекати, наша система зможе протистояти Росії та повністю до цього готова. Аваков сказав, що влада має всі необхідні плани і накази на подібний випадок.

Міністр підкреслив, що не вірить в повномасштабний наступ Росії, тому, що воно обернеться для них катастрофічними втратами, як і для України. Він назвав Росію колосом на глиняних ногах.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської області України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, попри численні докази прямого вторгнення на територію України і заявляє, що в нашій країні йде "внутрішній конфлікт".

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли після незаконного "референдуму" президент РФ Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Аваков розповів про свою відставку.

Читайте також, хто злив плівки з розмовами Медведчука і Суркова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Лиля

3 березня 2021, 15:59

Та Россия, с которой у нас государство электроенергией торгует https://kosatka.media/category/elektroenergiya/news/nardep-predlagaet-vvesti-sankcii-v-otnoshenii-importerov-elektroenergii


Новини