Головна Новини Політика зовнішня політика "Андрій Єрмак вже рік реалізує плани Кремля щодо "приєднання України до ОРДЛО", - російський політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

"Андрій Єрмак вже рік реалізує плани Кремля щодо "приєднання України до ОРДЛО", - російський політолог

Перша зрада українському народу, за словами політолога, відбулась у липні 2019 року

15 грудня 2020, 21:31 comments2388
Поділіться публікацією:








Глава Офісу президента України Андрій Єрмак вже понад рік втілює у реальність плани Москви щодо "приєднання України до ОРДЛО".

"Андрій Єрмак вже рік реалізує плани Кремля щодо "приєднання України до ОРДЛО", - російський політолог

Про це говорить російський опозиційний діяч Андрій Піонтковський в програмі "Все по бєспрєдєлу". За його словами, глава ОП весь час робить так, щоб наша держава йшла на поводу у політиків Росії у відношенні т.з. ДНР та ЛНР, а Москва потім запитує, чому ці зобов'язання Україна досі не виконала.

Піонтковський підкреслює, що вперше Єрмак зрадив державі влітку минулого року, уклавши угоду зі своїм куратором — помічником президента Росії Владиславом Сурковим, де українська влада брала на себе одностороннє зобов'язання щодо реалізації формули Штаймайера".


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського на пару з головою його офісу 23 радники. При чому більшість з них — підлеглі Андрія Єрмака. За інформацією, отриманою Комітетом виборців України від ОП, на кінець листопада у голови ОП налічувалося 19 радників, в той час, коли у глави української держави Володимира Зеленського тільки 4, і всі вони не перебувають в штаті апарату Президента.

Крім того, порталу стало відомо про те, що суд Шевченківського району столиці зобов'язав СБУ порушити кримінальну справу проти глави Офісу президента Андрія Єрмака. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сьогодні народний обранець від "Європейської Солідарності" Володимир Ар'єв. "Щойно Шевченківський суд Києва зобов'язав СБУ порушити провадження за ст.111 (держзрада) і 114 (шпигунство) щодо Андрія Єрмака! Справа пов'язана зі зливом операції щодо вагнерівцев. На чесне слідство Баканова надії, звичайно, мало. Але ми продовжуємо вимагати створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді", — йдеться в повідомленні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

16 грудня 2020, 03:12

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo


Новини