"Як можна вкрасти 4 мільярди?": Пальчевський записав відеозвернення до Кличка і викликав його на дебати

Андрій Пальчевський закликав киян залишати питання до Віталія Кличка під відео зі зверненням

Політик, лідер партії "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський звернувся до чинного міського голови Києва Віталія Кличка з пропозицією провести публічну дискусію. Про це Пальчевський повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"У мене та у всіх киян багато питань до Кличка. Як можна вкрасти 4 мільярди й не побудувати жодної станції метро за 6 років? Чому? Київ відданий на розтерзання будівельної мафії Войцеховського, Микитася та Комарницького (столичні забудовники Анатолій Войцеховський, Максим Микитась і Денис Комарницький, - ред.). І навіть після публічних викриттів схеми продовжують працювати, а ви (звертається до Кличка, - ред.) Продовжуєте на ці фірми перераховувати сотні мільйонів наших грошей", - заявив політик у своєму відеозверненні.

Крім того, Андрій Пальчевський розповів, хто, на його думку, з оточення чинного столичного градоначальника заробляє на корупційних схемах.

"Чому першого зама Кличко Миколу Поворозника спіймали на хабарі у власному кабінеті, а на інших підлеглих заведені десятки кримінальних справ, але всі ці люди продовжують працювати поруч з вами у КМДА? Чому тендери на закупівлю автобусів у Києві продовжують вигравати фірми регіонала Святаша (Дмитро Святаш, член "Партії регіонів", співвласник групи компаній "АІС", - ред.), який знаходиться в розшуку?", - звернувся Пальчевський до Кличка.

У кінці свого відеозвернення Андрій Пальчевський заявив, що викликає Віталія Кличка на дебати. Також лідер партії "Перемога Пальчевського" закликав жителів столиці залишати під відео коментарі, з питаннями до мера Києва.

Нагадаємо, кілька днів тому під час зустрічі з виборцями Пальчевського висунули в мери Києва.