Головна Новини Політика вибори Вибори в США: на ринку ставок різко підвищили шанси на перемогу Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори в США: на ринку ставок різко підвищили шанси на перемогу Трампа

Поки ніхто не називає абсолютного лідера президентських виборів

4 листопада 2020, 14:10 comments1221
Поділіться публікацією:

Найбільші букмекерські агрегатори повідомляють про підвищення шансів Дональда Трампа знову обійняти пост президента США. Зрушення сталося після того, як Байден обігнав Трампа на полі битви в штаті Вісконсін, набравши, за оцінками, 89% голосів. Однак, ніхто з букмекерів поки не назвав абсолютного лідера президентських перегонів.

Вибори в США: на ринку ставок різко підвищили шанси на перемогу Трампа

Фото: РБК

Британська біржа Smarkets дає Байдену шанс 58%, в той час, як новозеландський ринок прогнозів PredictI дає Байдену 63%. До слова, на день раніше шанси кандидата від демократів оцінювалися в 61%. Загалом, ймовірність перемоги Трампа оцінюється в 51%, Байдена — 49%

Нагадаємо, що 3 листопада відбулися вибори президента Америки — розрив голосів між кандидатами Джо Байденом і Дональдом Трампом різко скоротився. Тим часом протестувальники біля Білого дому знесли огорожу. Понад 1000 осіб, які протестують проти президента Дональда Трампа, зібралися у вівторок увечері на площі Black Lives Matter Plaza, всього за квартал від Білого дому. Сотні людей пройшли маршем через райони центру Вашингтона, блокуючи рух, запускаючи феєрверки та протикаючи шини поліцейських фургонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини