В Слузі народу з'явився новий кандидат на пост мера Києва

Праймеріз Слуги народу, де оберуть єдиного кандидата на посаду мера Києва, вирішив приєднатися народний депутат Олександр Дубінський

Народний депутат зі "Слуги народу" Олександр Дубінський вирішив спробувати свої сили в праймеріз, де президентська партія обере єдиного кандидата в мери Києва. Про це нардеп повідомив в офіційному відеозверненні, яке опублікував на Youtube.

Дубінський і раніше натякав, що не проти поборотися за крісло мера столиці. Кілька днів тому він опублікував на Facebook своє бачення того, як повинні проходити праймеріз у "Слузі народу". Тоді нардеп написав, що теж має намір взяти участь у попередньому голосуванні. Щоправда, не уточнив, в якості кого піде - кандидата або виборця. Тепер же всі карти розкриті. Дубінський відкрито заявив про свої мерські амбіції.

"Я незадоволений тим, як наше місто розвивається. Він зараз йде не туди і керують ним не ті люди", - звернувся Дубинський до киян.

При цьому нардеп свій виступ почав на Шулявському мосту і пояснив чому:

"Для цієї розмови я вибрав Шулявський міст не випадково. Це незручна конструкція. З неї незручно з'їжджати і заїхати на неї нормально неможливо. І ця конструкція обійшлася киянам у 1,7 мільярд гривень. Наприклад, у Китаї за ці гроші побудували б 5 мостів".

Другу частину звернення Олександр Дубинський записав вже на Хрещатику, звинувативши чиновників міської адміністрації в тому, що вони "перетворюють у місто туй місто каштанів".

"Я вирішив взяти участь у праймеріз, які раніше оголосив Володимир Зеленський, щоб можна було вибрати кращого кандидата від "Слуги народу", - підсумував депутат.

Раніше про свою участь у боротьбі за крісло мера столиці натякнув і головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який теж не проти взяти участь у праймеріз "Слуги народу". Коли саме відбудеться відбір єдиного кандидата - невідомо. Правил праймеріз також поки немає.

Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня 2020 року.