Головна Новини Політика вибори В Слузі народу розповіли, чому не вірять у перемогу на виборах мера Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Слузі народу розповіли, чому не вірять у перемогу на виборах мера Києва

У "Слузі народу" не знають, як перемогти Кличка на виборах мера Києва, - Дубінський

22 липня 2020, 13:44 comments1397
Поділіться публікацією:

"Слуга народу" досі не має плану, як перемогти на виборах мера Києва Віталія Кличка. Про це в ефірі каналу "112" заявив нардеп з президентської політсили Олександр Дубінський. Протистояти нинішньому міському голові на місцевих виборах у столиці буде Ірина Верещук. Але в її перемогу колега по партії поки що не вірить.

В Слузі народу розповіли, чому не вірять у перемогу на виборах мера Києва

Фото: Павло Гончар/ZUMA/ТАСС

Саме Ірина Верещук минулого тижня обійшла чотирьох своїх однопартійців на праймеріз "Слуги народу". До речі, серед них був і сам Олександр Дубінський. Крім нього в команді тих, що програли виявилися нардепи Микола Тищенко, Дмитро Гурін і Олександр Качура. Дубінський впевнений, що відбір кандидатів на пост мера Києва провели нечесно, а самі праймеріз назвав "фейковими".

"Не було конкуренції програм, позицій і поглядів кандидатів. Замість цього показали чотирихвилинні виступи, а потім моментальний результат після голосування", — каже Дубінський.

На цьому явна підготовка до місцевих виборів у Києві закінчилася, обурюється депутат. "Слуга народу", каже, ніяк себе не проявляє. А якщо там хочуть перемогти Кличка, то діяти потрібно вже зараз.

"Я абсолютно не згоден з тією риторикою переможених, якої ми дотримуємося в останній час. Мовляв, можемо поборотися за друге місце. Прийти з таким рівнем підтримки і такими можливостями, мати близько року, щоб знайти гідного кандидата, і так бездарно все це спустити — це ще потрібно постаратися", — сказав народний депутат.

Нагадаємо, що місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня. Раніше "Коментарі" писали про те, що президент Володимир Зеленський запропонував Ірині Верещук і Віталію Кличку влаштувати публічні дебати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини