Головна Новини Політика вибори Юрій Загородній: Мінські угоди прийняти не можна відкинути
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрій Загородній: Мінські угоди прийняти не можна відкинути

За словами Загороднього, уклавши Мінські угоди, Порошенко намагався всього лише показати Європі і США своє прагнення до миру

21 вересня 2020, 19:30
Поділіться публікацією:

Юрій Загородній: Мінські угоди прийняти не можна відкинути

Джерело: ОПЗЖ

"Нинішня влада, якій дісталася в спадок пастка під назвою" Мінські угоди ", ніколи з неї не вибереться. Вона і не збирається цього робити. Тому що для неї реальний і міцний мир в країні не є головною метою. А заяви Зеленського про прагнення до світу — всього лише піар-хід, який він буде експлуатувати до кінця каденції. Останні заяви Єрмака саме про це",
— заявив народний обранець від "Опозиційною платформи — За життя" Юрій Загородній, коментуючи слова Андрія Єрмака про те, що протягом своєї каденції Зеленський закінчить війну на Донбасі.

"Президент Зеленський вже в грудні минулого року став запевняти, що не переступить "червоні лінії ", написаної йому "партією війни", — підкреслив парламентарій.

Загородній заявляє про те, що Порошенко, перетворив війну в політичну опору своєї влади, а заодно і в прибутковий бізнес. У той же час, укладаючи Мінські угоди, екс-президент прекрасно розумів, що виконувати їх не буде.

За словами народного депутата, Порошенко ставив за мету виграти час і показати своє нібито прагнення до миру.

"І Захід це розумів, тому й дав добро на їх підписання. При цьому українська влада тут же стала заявляти, що не виконуватиме угоди, а санкції за це ввели проти Росії", — зазначив Юрій Загородній.

"Тепер ситуація виглядає як у відомій фразі: Мінські угоди прийняти не можна відкинути. І де Зеленському ставити кому? Виконати схвалені ООН і фактично узаконені його підписом в Парижі Мінські угоди і нарватися на радикалів Порошенко і можливе невдоволення альянсу? Або відмовитися від угод офіційно, тим самим давши Європі привід зняти з Росії санкції? Мені здається, що нинішній режим залишить все як є. І, на жаль, якщо після виборів в США Заходу знадобиться ескалація війни, ніхто Україну питати не буде ", — заявив нардеп від ОТЗЖ.

Раніше "Коментарі" писали про те, що ОпЗЖ внесла в Раду законопроект, який дозволить продовжити переговори по встановленню миру на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини