Головна Новини Політика вибори У Запоріжжі на форумі "Кожен зможе!" "Слуга Народу" оголосила лідерів праймеріз
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі на форумі "Кожен зможе!" "Слуга Народу" оголосила лідерів праймеріз

На форумі представили ідеологічні принципи, згідно з якими партія "Слуга Народу" буде впроваджувати в життя свою політику в регіоні

11 вересня 2020, 11:54 comments1149
Поділіться публікацією:

Вчора в Запоріжжі відбувся масштабний форум команди партії "Слуга Народу", який зібрав сотні людей з усіх куточків регіону. Про це повідомляють "Українські новини".

У Запоріжжі на форумі "Кожен зможе!" "Слуга Народу" оголосила лідерів праймеріз

На форумі представили ідеологічні принципи, згідно з якими партія "Слуга народу" буде впроваджувати в життя свою політику в регіоні. Так, пише ЗМІ, основний громадський меседж ідеологічної платформи партії — забезпечення умов для розвитку людини, сім'ї, суспільства, регіону. Крім того, представники "Слуги народу" виступають за чесність і прозорість в політиці, поважаючи специфіку кожного регіону нашої країни, і наполегливо прагнуть до миру і єдності в Україні.

Під час форуму політики відзначили, що основою роботою партії в Запорізькій області стане робота над стратегією розвитку громад.

"Наша команда створила "Зе! План"- це концепція взаємодії жителів громад та наших майбутніх депутатів, заснований на стратегії розвитку. Вони повинні стати дорожніми картами громад, відповідно до яких вони будуть рухатися, не дивлячись на зміну влади. Стратегії розвитку дозволять діяти сплановано і реалізувати місцевий потенціал", — зазначив Олександр Свистун, фахівець з питань реформи децентралізації.

У Запоріжжі на форумі ”Кожен зможе!” ”Слуга Народу” оголосила лідерів праймеріз - фото 2

На форумі "Кожен зможе!" також підвели перші підсумки праймеріз нового формату партії "Слуга народу" в Запорізькій області, які проходили з 31 серпня по 9 вересня. Список лідерів рейтингів праймеріз озвучили зі сцени.

"Це — лідери громадської думки, які підтвердили свою особисту підтримку серед жителів Запорізької області. Переконаний, вони зможуть створити належні умови для того, щоб наша область процвітала і розвивалася", — зазначив Віталій Боговін, лідер запорізької обласної команди партії "Слуга народу".

У Запоріжжі на форумі ”Кожен зможе!” ”Слуга Народу” оголосила лідерів праймеріз - фото 3

Лідер запорізької міської команди партії "Слуга народу" Віталій Тишечко каже, що у них з командою президента єдина мета — надати можливість тим, хто дійсно має досвід і небайдужий до рідного міста, продемонструвати себе і показати свої справи. Праймеріз надали таку можливість кожному, хто хоче змін. Переможців праймеріз в Запоріжжі після проходження співбесіди політична партія "Слуга народу" офіційно висуне кандидатів у депутати або кандидатів на голів громад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини