Головна Новини Політика вибори У Верещук є всі шанси стати мером Києва – Дубінський
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верещук є всі шанси стати мером Києва – Дубінський

У «Слуги народу» розповіли, на який результат виборів у столиці та Київській області очікують

1 вересня 2020, 18:15 comments1125
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський оцінив шанси своєї колеги Ірини Верещук стати мером Києва. Свою думку він висловив у ефірі телеканалу "НАШ".

У Верещук є всі шанси стати мером Києва – Дубінський

Як розповів нардеп, що стосується Київської області, то команда наразі розраховує на результат у 30-35%.

"По Києву я розраховую на те, що Ірина зможе поборотися за вихід у другий тур. Якщо вона вийде у другий тур, то у неї є всі шанси перемогти", — вважає Дубінський.

Крім того, він прокоментував ймовірність перемоги інших кандидатів від "Слуги народу" на посади мерів українських міст, а також розповів, що для цього потрібно.

"Ці кандидати повинні реально займатися своєю виборчою кампанією, бути залучені у проблеми громад, до яких вони звертаються за довірою. Ці кандидати у мери повинні показати, що вони готові стати альтернативою, яка буде давати людям можливість отримувати якісні послуги", — резюмував депутат.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" оголосила своїх кандидатів в мери обласних центрів України. У партії заявили, що зазначені особи були обрані кандидатами через їх сміливість, професіоналізм і здатність протистояти укоріненим кланам та чинній системі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини