Головна Новини Політика вибори У Слузі народу назвали винних у падінні рейтингів партії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Слузі народу назвали винних у падінні рейтингів партії

Нардеп Олександр Дубинський пов'язує падіння рейтингу з падінням української економіки

1 вересня 2020, 10:27 comments1950
Поділіться публікацією:

У падінні рейтингу "Слуги народу" напередодні місцевих виборів народний депутат Олександр Дубінський звинуватив Кабінет міністрів і особисто прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Нардеп упевнений, що їхня економічна політика, може потягнути на дно всю команду президента. Про це він розповів в ефірі телеканалу "ZIK".

У Слузі народу назвали винних у падінні рейтингів партії

З'їзд партії "Слуга народу". Фото: focus.ua

Олександр Дубінський, як представник "Слуги народу" в парламенті, не схвалює ту економічну політику, яку зараз здійснює Кабінет міністрів.

"Ще більш негативного впливу на рейтинг нашої партії, що йде зараз з боку Уряду і Шмигаля, навіть придумати не можна", — обурюється Дубінський.

Серед міністрів, яких, до слова, затверджували саме депутати зі "Слуги народу", майже не залишилося тих, хто міг би працювати на підвищення рейтингу політичної сили президента, впевнений Дубінський.

"Візьміть Шмигаля з його фейковим карантином і подивіться на наслідки для бізнесу. Або ж скручування по ПДВ, а фактично вкрадені гроші з бюджету, за якими стоїть Любченко. Його через коронавірус взагалі без конкурсу призначили. Це все ми прикриваємо підвищенням мінімальної зарплати, а насправді новим зростанням податків для роботодавця. До цього ж додайте зростання тарифів на газ з вересня на 45 відсотків ", — говорить нардеп.

Разом з тим Дубінський бачить і деякі позитивні моменти в падінні рейтингів "слуг".

"Раптом всі побачать, що ми не скрізь перемогли. Нам доведеться домовлятися з іншими партіями. І це вже не буде позиція "все наше". Доведеться використовувати форму діалогу. Сподіваюся через це виникне нова якісна політична культура, яка потягне за собою відповідні кадрові рішення ", — пояснив народний депутат.

Поки що на закиди Дубінського в Уряді публічно не відреагували. Нагадаємо, що місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, за якої умови можуть скасувати голосування в червоній карантинній зоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини