Головна Новини Політика вибори Труханов залишиться мером Одеси за версією читачів "Коментарів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Труханов залишиться мером Одеси за версією читачів "Коментарів"

Користувачі "Коментарів" віддали чинному меру Одеси Геннадію Трухановому перше місце

23 жовтня 2020, 15:30
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа RATINGS: Comments.UA підбивають підсумки серії опитувань, в рамках яких ми з'ясували — кому українці прямо зараз готові довірити посади мерів найбільших міст країни. На черзі — Одеса, де скандалів з місцевою владою останнім часом дуже багато.

Труханов залишиться мером Одеси за версією читачів "Коментарів"

Погана якість доріг, убитий громадський транспорт, постійна відсутність гарячої води, і брудні вулиці... Ці та багато інших злободенних проблем добре знайомі більшості українців, але далеко не всі знають, в чиїй безпосередній компетенції їх рішення. Тому критиці піддаються всі — від самих дрібних чиновників до прем'єр-міністра і навіть президента.

І ось він — довгоочікуваний момент, коли всі українці отримають шанс вибрати тих самих людей, які будуть нести пряму відповідальність за порядок і комфорт в їхньому місті. Вже 25 жовтня жителі усіх міст країни відправляться до виборчих дільниць і проголосують за людей, яких вони хочуть бачити своїм мером.

А поки "Коментарі" надають свої результати голосування, в якому брали участь журналісти, експерти та, найголовніше, наші улюблені читачі! Поїхали!

Геннадій Труханов — мер Одеси за версією читачів "Коментарів"

Одеса останнім часом в інформаційному просторі України асоціюється не так з шикарними курортами, пляжами та однією з туристичних Мекк, а більше зі скандалами з місцевою владою. Історія танкера Delfi, якого дуже довго не могли підняти в Чорному морі, стала частиною новинної повістки  всіх ЗМІ. З іншого боку — постійні порушення карантинних порушень якраз в тих місцях, які приваблюють туристів.

Попри все це, читачі "Коментарів" вважають, що краще Геннадія Труханова з містом ніхто не впорається. За чинного мера віддали свої голоси 26% респондентів. Для перемоги в першому турі точно не вистачить, але далі у нього напевно також залишиться хороша перевага. Відразу видно, що голосування проходить у нас в інтернеті, ось на друге місце і вирвався журналіст і громадський діяч Петро Обухів, за якого готові проголосувати 17,24%. На третьому місці, напевно, найвідоміший для рядового українця кандидат — Олег Філімонов. Одеський "джентльмен" нажартувався, і тепер йде на вибори кандидатом від партії "Слуга народу". За нього готові віддати свій голос 11,94% наших користувачів.

Всього лише на пів відсотка Філімонов обійшов Миколу Скорика, який довго працював в Криму, а зараз є народним депутатом від "Опозиційної платформи — За життя". Єдина жінка вгорі рейтингу — це Наталя Делієва, дружина Георгія Делієва з "Маски-шоу", ще одного гумористичного проекту 90-х-початку нульових. Делієва йде на вибори від "Голосу", і у неї в нашому голосуванні 5,88%.

Повністю ознайомитися з результатами можна тут.

Спасибі всім, хто брав участь в нашому голосуванні. І стежмо, як пройдуть вибори насправді. А потім звіримося і дізнаємося, чи збігаються смаки читачів "Коментарів" із загальними настроями жителів Одеси.

Раніше "Коментарі" публікували таке ж дослідження по Києву, де Кличко не зміг виграти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини