Головна Новини Політика вибори Столар не розрахувався за Пальчевського - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Столар не розрахувався за Пальчевського - ЗМІ

У ЗМІ повідомляють про ошуканих людей, які працюють під час виборів мера Києва на Пальчевського

4 грудня 2020, 19:25 comments1198
Поділіться публікацією:

Журналісти порталу "Вєсті. Юа" повідомляють, що під будівлею Київради мітингувальники вимагали, щоб екскандидат в мери столиці Андрій Пальчевський повернув їм гроші за роботу на виборах. Однак таких же протестів не спостерігається під офісами компаній забудовника Вадима Столара. Нібито він, за даними видання "Вєсті. Юа", був спонсором виборчої кампанії Пальчевського.

Столар не розрахувався за Пальчевського - ЗМІ

Фото: tk.media

За даними видання, "спонсорський пакет" Пальчевському оцінювався в кілька мільйонів доларів. За повідомленням журналістів, розраховуючи на перемогу Пальчевського на виборах, Столар збирався збільшити свій вплив на будівельний ринок Києва.

"Заради цього він не шкодував ніяких ресурсів, зокрема, Пальчевський постійно з'являвся в ефірі телеканалу KyivLive, який пов'язують зі Столаром, а на початку осені журналісти "Bihus.info" кілька разів бачили, як політтехнолог Сергій Влащенко, який співпрацює зі Столаром, регулярно приїжджає в будинок Пальчевського на Печерську. Крім того, були витрачені рекордні суми на зовнішню рекламу і просування в соціальних мережах", — пишуть "Вєсті. Юа".

За даними видання, вартість Facebook-реклами рейтингу, в якому Пальчевському пророкували друге місце на виборах, на ринку оцінювали більш ніж в 10 тис. доларів, а на просування сторінки в Фейсбуці з січня по серпень — 2020-22000 доларів.

Відзначається, що за даними "Економічної правди", Столар нібито контролює чотири компанії з будівництва житла — "bUd development", "bUd capital", "ENSO", "IB Alliance", а також є співвласником бізнес-центру 101 tower і КУА Гарантія.

Нагадаємо, підприємці вийшли на безстрокову акцію протесту під Верховну Раду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кость

4 грудня 2020, 21:55

Малхаз, та це дешеве грушне тріпло, яке намагалось видати себе за мультиміліонера, навіть не власник "Євролабу", на нього його командири з Москви записали тільки 25% цієї шараги для прикриття, та й то, напевно, він не має змоги вільно розпоряжатись ними.

Малхаз

4 грудня 2020, 19:43

Тупой плебс даже не соображает какое же отношение имеет здание Киевсовета к пальчевскому. Эти тупицы даже не знают, что он владелец частной медицинской клиники Eurolab. Идите туда либо к его дому и демонстрируйте.


Новини