Головна Новини Політика вибори Соціологи розповіли, за кого будуть голосувати розчаровані в Зеленскому виборці
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціологи розповіли, за кого будуть голосувати розчаровані в Зеленскому виборці

Падіння рейтингу президента і його партії дозволяє опозиційним силам розраховувати на велику кількість голосів в свою підтримку

23 червня 2020, 16:12 comments3127
Поділіться публікацією:

Підтримка виборців, яку втрачає Володимир Зеленський, переходить до партій "Опозиційна платформа — За життя" і "Партії Шарія". Про це в інтерв'ю "Укрінформу" повідомив директор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто.

Соціологи розповіли, за кого будуть голосувати розчаровані в Зеленскому виборці

Володимир Зеленський. Фото: офіс президента

За словами соціолога, наразі "Партія Шарія" перебуває на межі проходження у Верховну Раду України, істотно підвищивши свої показники.

"Чому падає рейтинг Зеленського? Він — компромісна фігура, намагається догодити всім, а за фактом незадоволені ні патріоти, ні проросійські сили, ні громадяни, налаштовані на Європу. І, як ми підрахували, партія Порошенка або "Голос" від цього практично нічого не отримають ", — сказав соціолог

"Рейтинг Зеленського та його партії становить близько 50%. Якщо порівнювати із попередніми виборами, то третину своїх виборців президент уже втратив. Крім "Партії Шарія", голоси підуть до Юрія Бойка і "ОПЗЖ". Це ті, хто не сприймає європейський курс України", — резюмував в. Паніотто.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що третина українців сумує за СРСР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини