Головна Новини Політика вибори «Слуга народу» висунула Тетяну Єгорову-Луценко на пост глави облради
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слуга народу» висунула Тетяну Єгорову-Луценко на пост глави облради

Тетяна Єгорова-Луценко претендує на посаду глави Харківської облради

6 грудня 2020, 17:22
Поділіться публікацією:

Харківська обласна організація партії "Слуга народу" прийняла рішення висунути Тетяну Єгорової-Луценко на пост глави Харківської облради. Новообрані депутати, які увійшли до складу депутатського корпусу обласної ради від партії "Слуга Народу" також обрали її головою фракції. Про це повідомили на офіційному Telegram-каналі Харківської обласної організації партії.

«Слуга народу» висунула Тетяну Єгорову-Луценко на пост глави облради

У партійній конференції на чолі з головою Харківської обласної організації партії — заступником голови депутатської фракції у Верховній Раді Павлом Сушко взяли участь 12 народних депутатів Харківського регіону.

Всі учасники конференції одноголосно підтримали Тетяну Єгорову-Луценко.

В обласній організації відзначають, що вона має великий досвід роботи в державних структурах. А її якості як грамотного управлінця та фахівця дадуть їй можливість ефективно себе проявити як голові фракції, так і на потенційного посту голови обласної ради.

Серед основних напрямків у своїй роботі, в разі її обрання головою облради, Єгорова-Луценко називає боротьбу з COVID-19 в регіоні, допомогу учасникам АТО, а також розвиток ОТГ на Харківщині.

Відзначимо, Тетяна Єгорова-Луценко юрист за освітою. Кандидат юридичних наук у сфері земельного та екологічного права. Зараз працює над докторською науковою дисертацією. Другу освіту отримала в Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Довгий час працювала в головному територіальному управлінні юстиції в Харківській області, з 2017 по 2019 рік обіймала посаду голови управління. З серпня 2020 року стала першим заступником голови Харківської обласної державної адміністрації. Уже 10 років очолює громадську організацію з підтримки матерів в Харківській області "Серце матері".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Бельгія виводить війська з Афганістану слідом за США і Німеччиною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини