Головна Новини Політика вибори Ще не кінець: у штаті Джорджія вручну перерахують голоси виборців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще не кінець: у штаті Джорджія вручну перерахують голоси виборців

За офіційними даними, в Джорджії лідирує Джо Байден

11 листопада 2020, 22:19
Поділіться публікацією:

За словами держсекретаря Джорджії Бреда Раффенспергера, в даному американському штаті будуть перераховані голоси виборців. Про це повідомляє CNBC.

Ще не кінець: у штаті Джорджія вручну перерахують голоси виборців

ФОТО: З відкритого джерела

"Оскільки різниця так близька, буде потрібний повний ручний перерахунок в кожному окрузі", — сказав Раффенспергер під час прес-конференції.

Держсекретар також запевнив, що штат буде працювати з посадовими особами округу, щоб завершити перерахунок до 20 листопада — крайньої дати для підтвердження результатів виборів в межах даного штату.

До слова, в штаті Джорджія за Джо Байдена проголосували 49,5% виборців, за Трампа — 49,2%, тому навіть якщо в результаті перерахунку голосів виявиться, що лідируючий кандидат програв в даному штаті, він все одно набере необхідні 270 голосів для перемоги на президентських виборах.

Нагадаємо, що на виборах президента Америки Джо Байден остаточно випередив Дональда Трампа. За Байдена проголосували більше 75 мільйонів американців, таким чином йому вдалося набрати 290 голосів вибірників.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, провідне ЗМІ Сполучених Штатів Америки оцінило шанси Трампа стати президентом в 2024 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини