Головна Новини Політика вибори Нардепи перенаправили 1,3 млрд грн з боротьби з коронавірусом на місцеві вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи перенаправили 1,3 млрд грн з боротьби з коронавірусом на місцеві вибори

Визначивши пріоритети, Рада зменшила видатки Фонду з боротьби з коронавірусом

13 липня 2020, 17:30 comments1164
Поділіться публікацією:

Верховна Рада на сьогоднішньому засіданні перенаправила майже 1,3 млрд гривень на проведення місцевих виборів у жовтні 2020 року, які були розписані на програми Фонду по боротьбі з коронавірусом. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Нардепи перенаправили 1,3 млрд грн з боротьби з коронавірусом на місцеві вибори

Закон вносить зміни в додатки №3 і №6 ЗУ "ПРО державний бюджет України на 2020 рік". Зокрема, збільшено видатки споживання загального фонду на 1263 954,1 тис. гривень.

"Зменшивши видатки загального фонду на 1263 954,1 тис. гривень за бюджетною програмою "Фонд боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, викликаної коронавіруса SARS-CoV-2, і її наслідками", — зазначено в пояснювальній записці до проекту, за який проголосували 330 депутатів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський зняв з порядку денного парламенту кілька проектів, у тому числі і ті, що стосуються місцевих виборів. Доак розповів віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, Зеленський направив у Верховну раду лист, щоб з сьогоднішнього порядку денного зняти проекти №3809 (про призначення місцевих виборів, — ред.) і №3708, 3708-1 — про зарплати чиновників. Останній документ передбачає зняття обмеження в 47 тисяч гривень, який було введено на час карантину.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини