Головна Новини Політика вибори Місцеві вибори обнулили "слуг народу", а проросійський виборець повернувся назад до Медведчука, - Казарін
commentss НОВИНИ Всі новини

Місцеві вибори обнулили "слуг народу", а проросійський виборець повернувся назад до Медведчука, - Казарін

Казарін повідомив, що незважаючи на те, що ще півтора роки тому майже вся карта України була "зеленою", криза довіри до "Слуги народу" стала справою часу

10 листопада 2020, 15:00
Поділіться публікацією:

Місцеві вибори, які відбулися в кінці жовтня, яскраво продемонстрували, що українці розчарувалися як у нинішній влади, так і безпосередньо в президенті Володимирові Зеленському. Про це в своїй статті для видання "Новое время" написав журналіст Павло Казарін.

Місцеві вибори обнулили "слуг народу", а проросійський виборець повернувся назад до Медведчука, - Казарін

Журналіст підкреслив, що не дивлячись на те, що ще півтора роки тому майже вся карта України була "зеленою", криза довіри і легітимності стала справою часу, оскільки Зеленський так і не став точкою консенсусу для всіх.

"Місцеві вибори обнулили колишню монолітність президентської команди. Проросійські виборці втекли назад до Віктора Медведчука... Питання про те, хто тут влада, стане головним в найближчі місяці", — пише Казарін.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбулися вибори до місцевих рад і мерів міст. Поки результати не оголошені, однак вже зараз багато експертів говорять про те, що для партії "Опозиційна платформа — За життя" вони стали найрезультативнішими. Так, ОПЗЖ виграла вибори в чотирьох обласних радах: Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській, а також у двох областях. Крім того, "Опозиційна платформа — За життя" перемогла в 44 міських радах, в 9 районних. Також більше 20 кандидатів від політсили стали мерами міст.

Раніше Віктор Медведчук заявив, що після місцевих виборів необхідно переглянути питання довіри Верховній Раді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://nv.ua/
comments

Обговорення


Новини