Головна Новини Політика вибори Маруся Звіробій побореться за мандат народного депутата
commentss НОВИНИ Всі новини

Маруся Звіробій побореться за мандат народного депутата

Очікувано, що Звіробій візьме участь у виборах як представниця партії «Європейська солідарність»

11 грудня 2020, 19:41 comments1171
Поділіться публікацією:

Відома своїми гучними опозиційними заявами волонтерка Маруся Звіробій іде на довибори народних депутатів Верховної Ради України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Петро Порошенко, очільник партії "Європейська солідарність", від якої Звіробій і спробує свої сили.

Маруся Звіробій побореться за мандат народного депутата

Маруся Звіробій пошукає щастя у Верховній Раді. Фото із вільних джерел

За мандат нардепа Маруся Звіробій змагатиметься на виборчому окрузі №87, що на Іванофранківщині. Офіційно передвиборча кампанія ще не стартувала, але дата виборів стала відома наприкінці листопада. За інформацією Центральної виборчої комісії, переобрати представника громади у Верховній Раді жителі округу зможуть у неділю, 28 березня 2021 року.

Про своє рішення йти у народні депутати Звіробій заявила під час з’їзду партії "Європейська солідарність". 

"Ніхто крім нас! Завжди перші!", — впевнений, це військове гасло, яким Маруся керується в житті, надасть рішучості і наснаги у боротьбі за можливість опікуватися Надвірнянщиною і боронити державу на вищому рівні!" — прокоментував дії волонтерки Петро Порошенко.

Також політичну активність Звіробій підтримала й інша народна депутатка від "ЄС" Софія Федина. Вона охарактеризувала Марусю як людину "із чіткими державницькими цінностями і бойовою здатністю захищати Україну". Нагадаємо, що саме з Фединою Маруся Звіробій потрапила у скандал стосовно погроз президенту Володимиру Зеленському, про що свого часу інформували "Коментарі".

Варто додати, що довибори до Верховної Ради України на окрузі №87 відбудуться через дострокове припинення повноважень попереднього нардепа Зиновія Андрійовича. Зазначається, що політик відмовився від продовження роботи самостійно, що підтверджує особиста заява.

Також на порталі повідомлялося, що Звіробій подала до суду на Володимира Зеленського. Вона звинуватила його у порушенні Конституції України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тоня

11 грудня 2020, 20:06

без комент...


Новини