Головна Новини Політика вибори Кернесу немає альтернативи на посаді мера Харкова за версією читачів "Коментарів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кернесу немає альтернативи на посаді мера Харкова за версією читачів "Коментарів"

Користувачі "Коментарів" віддали половину голосів чинному меру міста Геннадію Кернесу

23 жовтня 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа RATINGS: Comments.UA підбивають підсумки серії опитувань, в рамках яких ми з'ясували — кому українці прямо зараз готові довірити посади мерів найбільших міст країни. На черзі — Харків, де чинний мер Геннадій Кернес продовжує проходити лікування за кордоном, але це не заважає йому перемагати в нашому голосуванні з великим відривом.

Кернесу немає альтернативи на посаді мера Харкова за версією читачів "Коментарів"

Олег Абрамичев, Геннадій Кернес и Олексій Кучер. Коллаж: Д. Романюк/Comments.ua

Погана якість доріг, убитий громадський транспорт, постійна відсутність гарячої води та брудні вулиці... Ці та багато інших злободенних проблем добре знайомі більшості українців, але далеко не всі знають, в чиїй безпосередній компетенції їх рішення. Тому критиці піддаються всі — від самих дрібних чиновників до прем'єр-міністра і навіть президента.

І ось він — довгоочікуваний момент, коли всі українці отримають шанс вибрати тих самих людей, які будуть нести пряму відповідальність за порядок і комфорт в їхньому місті. Вже 25 жовтня жителі усіх міст країни відправляться до виборчих дільниць і проголосують за людей, яких вони хочуть бачити своїм мером.

А поки "Коментарі" надають свої результати голосування, в якому брали участь журналісти, експерти та, найголовніше, наші улюблені читачі! Поїхали!

Геннадій Кернес — мер Харкова за версією користувачів "Коментарів"

Голосування в Харкові вийшло у нас ще більш одностороннім, ніж в Дніпрі. Більшість харків'ян, які взяли участь в опитуванні, вважали, що краще Геннадія Кернеса ніхто не впорається з цією посадою. 52,39% -  результат, який дуже вражає, особливо для місцевих виборів. І це при тому, що на публіці чинний градоначальник не з'являвся вже дуже давно і продовжує проходити курс лікування від коронавірусу в Німеччині.

На другому місці до недавніх пір волонтер, а нині керівник місцевого осередку "Європейської солідарності" Олег Абрамичев. Однак на тлі лідера його 13,05% виглядають не надто впевнено. Те ж можна сказати й про голову Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера, у якого лише 9,23%.

Подолали п'ятивідсотковий бар'єр юрист, громадський діяч Ігор Черняк (5,22%) і один з найвпливовіших людей в місті, нардеп Олександр Фельдман (5,92%).

Повністю ознайомитися з результатами можна тут.

Спасибі всім, хто брав участь в нашому голосуванні. І стежмо, як пройдуть вибори насправді. А потім звіримося і дізнаємося, чи збігаються смаки читачів "Коментарів" із загальними настроями жителів Харкова.

За його користувачів "Коментарів", в Дніпрі вибори закінчаться також упевненою перемогою одного із кандидатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини