Головна Новини Політика вибори Фактор Медведчука вирішує все більше, викликаючи довіру українців - Мулик про вибори в Кривому Розі
commentss НОВИНИ Всі новини

Фактор Медведчука вирішує все більше, викликаючи довіру українців - Мулик про вибори в Кривому Розі

Політоглядач пояснив, чому в країні визначився новий лідер майбутніх виборчих кампаній в особі Медведчука

11 грудня 2020, 11:33
Поділіться публікацією:

В країні визначився новий лідер майбутніх виборчих кампаній — фактор Медведчука вирішує все більше, викликаючи довіру українців. Так прокоментував результати виборів мера Кривого Рогу політичний оглядач Владислав Мулик.

Фактор Медведчука вирішує все більше, викликаючи довіру українців - Мулик про вибори в Кривому Розі

Фото з відкритих джерел

"У рідному для Володимира Олександровича місті — Кривому Розі, кандидат від влади Дмитро Шевчик без шансів програв висуванцю ОПЗЖ Костянтину Павлову на виборах мера міста. При максимальній підтримці адмінресурсу і фінансів Р.Л. Ахметова", — заявив Мулик.

На думку політоглядача, це свідчить про те, що українці, навіть земляки президента, розчаровані політикою влади.

"В країні визначився новий лідер майбутніх виборчих кампаній — фактор Медведчука вирішує все більше, викликаючи довіру українців, — стверджує Мулик. — На малій батьківщині президента його завжди любили і завжди з ним рахувалися. Адже "свій хлопець" він перш за все для них, для місцевих "компатріотів", вибачте за поганий французький. І вже тільки потім він свій — для всієї країни. І це перший урок для Зеленського. І перший важливий підсумок перших півтора років президентства: якщо риба гниє з голови, то президент втрачає рейтинг з того міста, яке пам'ятає його ще пацаном".

А якщо рейтинг втрачає президент, то і його політична сила також, впевнений експерт. Мулик додав, що "слуги народу" і так не блищали на місцевих виборах — це прямий наслідок того провалу, який ця влада показала за півтора року.

"Тож наступний урок: на одному бренді команда президента більше не перемагає. Ще недавно досить було бути більш-менш "зеленим", і золотий ключик вже лежав у тебе в кишені. Зараз концепція змінилася, і "ключики" за один популізм вже не роздають. І навіть підтримка олігарха Ахметова даний розклад не скасовує", — зазначає Мулик.

За словами політоглядача, всі старання команди Зеленського перевищив особистий бренд лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука.

"Працювати треба, друзі, а не плескати крилами. Та й брати до уваги суперників, звичайно ж. Шапкозакидництво теж не спрацьовує — і це урок номер три. Особистий бренд Віктора Медведчука переважив впізнаваність Зеленського і гроші Ахметова. І батьківщина президента сказала: "Стоп". Чи зробить висновок її блудний київський син? Ось це — питання питань. Відповідай Те на нього, пане Президенте"- зазначив Мулик.

Як повідомлялося, названі лідери і аутсайдери серед новообраних міських голів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини