Джо Байден обрав голову адміністрації Білого Дому

Новим головою адміністрації президента став Рон Клейн

Стало відомо, що 46-ий президент США зробив важливе призначення у Білому Домі.

Американські ЗМІ повідомляють, що новий президент США Джо Байден обрав голову адміністрації президента. Ним став оперативний працівник, ветеран Рон Клейн. З 1980-х років він працював помічником Байдена в Сенаті та за часів віце-президентства політика. За інсайдерською інформацією Клейн був старшим помічником Барака Обами в Білому Домі.

І Байден і Клейн вже встигли прокоментувати нове призначення в Білому Домі.

"Його досвід та здатність працювати з людьми всього політичного спектру - це саме те, що мені потрібно від керівника апарату Білого Дому", - розповів Байден.

"З нетерпінням чекаю, щоб допомогти новому президенту підібрати талановиту та різноманітну команду для роботи в Білому Домі, оскільки ми маємо виконати програму змін, щоб виправити розбіжності в нашій країні", - повідомив Рон Клейн.

Клейн працював радником з питань судочинства при Юридичному комітету Сенату з 1989 по 1992 роки, коли Байден був головою Сенату. Також працював радником та спічрайтером виборчих кампаній Байдена у 1988 та 2008 роках.

Рон Клейн був керівником апарату Байдена з 2009 по 2011 років, коли Джо Байден був віце-президентом при каденції Барака Обами. Також брав участь в президентських кампаній Білла Клінтона та Джона Керрі.

Цікавий факт: Кевін Спейсі зіграв Рона Клейна у фільмі "Перерахунок", який відзнято на реальних подіях та який розповідає події президентських виборів в США 2000 року.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що Трамп подав позов до суду через результати виборів президента США.