Головна Новини Політика вибори Явка на виборах: скільки українців вже проголосували
commentss НОВИНИ Всі новини

Явка на виборах: скільки українців вже проголосували

Похибка дослідження явки не перевищує 1,25%

25 жовтня 2020, 15:00 comments1090
Поділіться публікацією:

Спостерігачі української організації "ОПОРА" повідомили, що явка виборців станом на 12:00 становить 13,5%. Таку інформацію надало видання 24tv.

Явка на виборах: скільки українців вже проголосували

місцеві вибори-2020

Сьогодні громадяни України обирають мерів своїх міст і депутатів міських, обласних та селищних рад. Виборчі дільниці, відповідно до закону, відкрилися о 8 ранку, але в першій половині дня виборці голосували не дуже активно. Похибка дослідження явки становить не більше 1,25%.

Відомо, що поліція вже відкрила 25 кримінальних справ у зв'язку з порушенням в день виборів. Найбільше скарг, пов'язаних з виборчим процесом, зафіксували в Києві та Київській області. Співробітники поліції в столиці України, а також у Дніпропетровській та Одеській областях зафіксували схеми підкупу виборців.

Згідно з прогнозами ОПОРИ, явка виборців на місцевих виборах в Україні складе менш як 50%. І це може бути пов'язано, в першу чергу, з пандемією коронавірусу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою проголосували ще о 10 ранку. На виборчій дільниці їх зустріла активістка Femen без нижньої білизни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини