Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський схвалив підтримку бізнесу на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський схвалив підтримку бізнесу на карантині

Схвалені документи передбачають надання допомоги в розмірі 8 тисяч гривень найманим працівникам, які втратили частину зарплати внаслідок карантину, і фізичним особам-підприємцям, які через обмеження втратили частину доходу.

7 грудня 2020, 22:34
Поділіться публікацією:

Під час жорсткого карантину уряд виробить ряд заходів, які допоможуть бізнесу пережити пандемію. Так, сьогодні, президент України Володимир Зеленський підписав законопроекти про підтримку бізнесу.

Зеленський схвалив підтримку бізнесу на карантині

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляє Офіс президента України, для того, щоб малий і середній бізнес зміг вижити в країні і не звільнить співробітників і не збанкрутує, уряд вирішив надати допомогу в розмірі 8 тисяч гривень працівникам, які працювали за наймом. А також бізнесменам, які через обмеження втратили частину доходу.

Також є обмеження, хто не зможе отримати фінансову допомогу. Так, ті підприємці, хто зареєстрував свою справу не менше ніж за три місяці до вступу в силу цього закону, який підписав сьогодні Зеленський. А також ті, які в цьому році сплатили ЄСВ за себе менш ніж за три місяці, а також ті, чий вид діяльності не підпадає під карантин.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Україна в рамках співробітництва з UNICEF Ukraine вирішила придбати понад 1 млн ПЛР-тестів для діагностики у населення коронавірусної інфекції. У зв'язку з очікуваних сплеском коронавірусної інфекції в Україні після новорічних і різдвяних свят, МОЗ вирішило підготуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини