Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський дав 10 днів на пошук винних у загибелі трьох військових на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський дав 10 днів на пошук винних у загибелі трьох військових на Донбасі

Військові підірвалися на п'яти мінах ТМ-62, встановлених в шаховому порядку

16 лютого 2021, 04:13
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський повідомив три версії підриву військових Олександра Войтенко, В'ячеслава Алексєєнко та Дмитра Мироненка на Донбасі 14 лютого: це порушення правил поводження з боєприпасами, теракт або недбале ставлення до служби.

Зеленський дав 10 днів на пошук винних у загибелі трьох військових на Донбасі

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Про це повідомив глава держави й у Telegram.

Відзначається, що військові підірвалися на п'яти мінах ТМ-62, встановлених в шаховому порядку. Близько 9:20 ранку 14 лютого військові переміщалися для несення служби на позиціях відділення взводу. Коли вони рухалися вздовж дороги по маршруту, близько 9:30 стався вибух. Швидка прибула на місце, але врятувати їх не змогла.

За словами Зеленського, за 10 днів він чекає імена винних у цій трагедії і шляхи вирішення проблеми.

Нагадаємо, Володимир Зеленський незабаром збирає закрите засідання РНБО, на якому повинні прийняти жорсткі рішення для національної безпеки України. Про це повідомили в пресслужбі Офісу Президента.

Засідання відбудеться в п'ятницю, 19 лютого в приміщенні Офісу Президента на Банковій. Частина питань РНБО розглядатиме в закритому режимі. Президент Зеленський вже дав доручення секретарю РНБО Олексію Данилову готувати порядок денний засідання. У пресслужбі ОП повідомили про те, що загрози національній безпеці вимагають жорстких рішень, однак таких, що не суперечать Конституції України та Законам нашої країни. У Зеленського відзначили, що багато рішень, які захищають національну безпеку до приходу президента до влади постійно відкладалися через політичні мотиви, а загрози перетворилися в міни уповільненої дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ссср

16 лютого 2021, 17:54

Быстрая, гы)

rex

16 лютого 2021, 09:18

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska


Новини