Головна Новини Політика внутрішня політика Заступнику керівника Офісу Президента Олегу Татарову повідомили про підозру - НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Заступнику керівника Офісу Президента Олегу Татарову повідомили про підозру - НАБУ

18 грудня 2020, 17:34
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 18 грудня, НАБУ повідомило про підозру у вчиненні злочину заступнику керівника Офісу Президента Олегу Татарову. Про це повідомляє пресслужба Національного антикорупційного бюро України.

Заступнику керівника Офісу Президента Олегу Татарову повідомили про підозру - НАБУ

ФОТО: НАБУ

Татаров підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.369 КК України. Тобто, в пропозиція або надання службовій особі неправомірної вигоди. На думку слідства, заступник керівника Офісу Президента може бути причетний до надання неправомірної вигоди за отримання недостовірного письмового висновку від судового експерта у справі, що стосується заволодіння 81 млн грн Нацгвардії України.

Нагадаємо, що Олег Татаров був призначений на посаду заступника керівника ОП України 5 серпня поточного року. Попри  критику з боку політологів, адвокатів і українських діячів, Зеленський заявив, що він професіонал.

У цій справі Татаров є третім підозрюваним. Крім нього в скоєнні злочину підозрюється колишній народний депутат, а також заступник директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За інформацією сайту Інтерфакс-Україна, Татарів написав у своєму Telegram-каналі, що він доведе свою невинність, при цьому назвавши директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника державним злочинцем, який зводить з ним особисті рахунки.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що політолог розповів, чому партія "Голос" у Верховній Раді проти призначення Шкарлета на посаду міністра освіти, а також про те, ЗМІ опублікували докази корупційної діяльності нового міністра агрополітики Лещенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини