Головна Новини Політика внутрішня політика За що потрапили під санкції РНБО Оксана Марченко та Наталія Лавренюк — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

За що потрапили під санкції РНБО Оксана Марченко та Наталія Лавренюк — ЗМІ

У власності жінок є нафтозавод, пов'язаний із бойовиками Донбасу

19 лютого 2021, 19:10 comments2809
Поділіться публікацією:

Відома телеведуча і медійна особистість Оксана Марченко могла потрапити під санкції разом зі своєю подругою Наталею Лавренюк через володіння нафтозаводом у Росії. Таку інформацію, посилаючись на особисті джерела в Раді національної безпеки і оборони, повідомляє видання ZN.UA.

За що потрапили під санкції РНБО Оксана Марченко та Наталія Лавренюк — ЗМІ

Лавренюк та Марченко потрапили під санкції разом із чоловіками. Колаж: 24 канал

Підприємство, про який йде мова — Новошахтинський завод нафтопродуктів, розташований, власне, в Новошахтинську Ростовської області. За словами високопоставленого джерела, Марченко і Лавренюк є одноосібними власницями цього заводу. Акції поділені між жінками в пропорції 75 на 25.

Чим так примітне підприємство Новошахтинська? Саме цей завод постачає паливо та інші нафтопродукти на окуповані території Донбаської і Луганської областей. Отже, йому закидають пособництво тероризму і співпрацю з адміністраціями так званих "ЛНР" і "ДНР".

До слова, раніше "Коментарі" повідомляли про компанію Teteos Global Limited, яка перебуває у власності Наталії Лавренюк, цивільної дружини депутата Тараса Козака, який "потрапив в опалу" перед цим. Саме Teteos привернуло пильний погляд журналістів-розслідувачів, як замішана в незаконних нафтових операціях в Російській Федерації організація. Вважається, що саме завдяки грошам, проведеним через цю офшорну компанію, Козаку вдалося придбати права на нині заблоковані РНБО телеканали.

Нагадаємо, саме сьогодні, 19 лютого під час засідання РНБО було вирішено ввести санкції проти Віктора Медведчука, який очолює партію "ОПЗЖ". На його майно буде накладено трирічний арешт. Між іншим, ще раніше під внутрішні українські санкції потрапили окремі приватні літаки, якими Козак разом із Медведчуком, як стало відомо, часто літали в Росію на зустрічі з високопоставленими політиками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

19 лютого 2021, 22:21

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska


Новини