Юлія Тимошенко "вийшла в світ" в ексклюзивній захисній масці

Захисну маску з вишуканою вишивкою голові фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко подарувала дочка одного з колег

Глава парламентської фракції "Батьківщина" і одна з найяскравіших жінок в українській політиці Юлія Тимошенко похвалилася ексклюзивною захисною маскою, яка є обов'язковим атрибутом на час національного карантину. Свою новинку народний депутат продемонструвала в Instagram.

Як написала Тимошенко, стильний предмет захисту від вірусів їй подарувала донька одного з її колег, яка сама вишила на ній квітковий орнамент.

"Хто сказав, що вимушений дрес-код не може бути вишуканим?", - підписала публікацію Юлія Володимирівна.

Передплатники Тимошенко визнали, що нова маска ідеально відповідає всьому образу голови опозиційної фракції і підкреслює її винятковість на тлі інших нардепів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в НАПК взялися перевірити велику суму грошей, яку Юлія Тимошенко виграла в американському суді.

Повідомляється, що раніше Тимошенко подала документи у зв'язку з отриманням доходів від американської компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Зокрема, вона отримала 148 млн гривень, задекларувавши їх як "компенсацію шкоди, завданої політичними репресіями 2011-2014 років, отриманої у США на стадії досудового врегулювання".

Крім того, перевіряється декларування 142 млн гривень, які від компанії Reid, Collins, Tsai LLP отримав її соратник Сергій Власенко. Гроші були перераховані чотирма платежами.