Яніна Соколова про Зеленського: "Він не навчився бути президентом"

Відома українська журналістка Яніна Соколова назвала головний недолік президента Володимира Зеленського

Популярна українська журналістка, відома скандальними заявами, Яніна Соколова заявила, що головна проблема глави держави Володимира Зеленського в тому, що він не навчився бути президентом. Таке думки вона позначила під час інтерв'ю виданню Butik Media.

"Він не може бути президентом. Він досі не розуміє відповідальності. А якщо розуміє, то у нього агонія: ну вже ж узявся, треба бігти. І він біжить, не розмірковуючи про те, що оточувати себе треба професіоналами, кваліфікованими людьми", - зазначила Соколова.

Також вона додала, що Зеленський повторює ті ж кроки, які, свого часу, сильно нашкодили рейтингу п'ятого президента України Петра Порошенка. Мова йде про залучення на головні державні посади людей, які тобі не знайомі, друзі, родичі і хороші знайомі.

"Кадрова політика - це біда. Президенти вибирають на посади людей, які їм добре знайомі, щоб було легше їх контролювати. Це хибний шлях", - резюмувала Яніна Соколова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інший, не менш відомий український журналіст Дмитро Гордон викликав гостру критику після того, як зняв два інтерв'ю з головою проросійських найманців на Донбасі Ігорем Гиркиным, а також екс-прокурором Криму, яка підозрюється у державній зраді і в пособництві анексії півострова Наталією Поклонської.