Головна Новини Політика внутрішня політика Віталій Марків: Люди, які звинувачували нашу країну, повинні понести покарання
commentss НОВИНИ Всі новини

Віталій Марків: Люди, які звинувачували нашу країну, повинні понести покарання

Гвардієць зазначив, що планує повернутися до роботи й провести час з дружиною

4 листопада 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Після прибуття в Україну Віталій Марків заявив, що лишається на зв'язку зі своїми адвокатами й чекає остаточного висновку суду, проте ті, хто звинуватив українських військових й Україну, повинні бути покарані. Відповідна заява з'явилася на сайті МВС України. 

Віталій Марків: Люди, які звинувачували нашу країну, повинні понести покарання

Фото: Виталий Маркив. Cenzor.net

"Ми лишаємося на зв’язку з моїми адвокатами та чекаємо висновку касаційного суду. Однак, люди, які звинувачували наших захисників та нашу країну, повинні понести покарання", — додав Віталій Марків.

Він також подякував тим, хто допоміг звільнити його. Гвардієць зазначив, що планує повернутися до роботи й провести час з дружиною.

"Вітаю Україну, всіх співвітчизників та побратимів. Сьогодні для мене надзвичайна подія. Можливо, це найважливіша моя перемога. Мені довелося боротися з підлістю та пропагандою, яка мала на меті сплюндрувати гідність українського народу. Я дав собі обіцянку вистояти до кінця, заради себе та всіх героїв, які борються та боролися за незалежність нашої країни. Ми довели, що лише спільними зусиллями можна перемогти", — сказав гвардієць.

Раніше "Коментарі" повідомляли про повернення Віталія, якого звинуватили в причетності до вбивства італійського фоторепортера та перекладача під час боїв під Слов'янськом у 2014-му.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини