"Вірте в Україну": Денис Шмигаль звернувся до українців на тлі загрози вторгнення Росії (ВІДЕО)

Шмигаль закликав українців зберігати самовладання, не піддаватися на провокації ворога та дезінформацію

На тлі загострення ситуації на українському кордоні та ризику військового вторгнення російських військ на територію України Денис Шмигаль звернувся до українців. Звернення опубліковано на офіційній сторінці прем'єр-міністра України.

"Сьогодні нам потрібно не піддаватися гібридним провокаціям ворога. Наша армія сильна. Такими маємо бути і ми. Наші солдати повинні відчути, що за ними теж сила — сильний духом, мудрий, єдиний український народ", - заявив Шмигаль.

Прем'єр зазначив, що Росія є небезпечним сусідом, який намагається нас знищити, проте армія України забезпечена всім необхідним та готова дати відсіч у будь-який момент.

Шмигаль закликав українців зберігати самовладання, не піддаватися на провокації ворога та дезінформацію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Міністерстві закордонних справ Росії прокоментували заяви про можливий наступ на Україну. У Росії заявляють, що проти країни ведуть інформаційну війну.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що з'явилося відео вчинку українця на Олімпіаді в Пекіні, який спричинив бурхливу реакцію в РФ. Український спортсмен наприкінці свого виступу показав плакат. Владислав Гераскевич став головною зіркою третього кваліфікаційного заїзду у змаганнях зі скелетону на Олімпійських іграх у Пекіні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Індії мавпи напали на маленьку дівчинку, яка грала з друзями біля річки. Тварини атакували дитину та сильно покусали її. Постраждала втратила багато крові та померла у стінах медичного закладу. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.