Виконання Мінських домовленостей - запорука миру на Донбасі, - Медведчук

Голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук вважає, що для того, щоб був мир на Донбасі, потрібно виконувати Мінські домовленості.

Без Мінських угод Україна втратила б і територію, і людей. Таку думку висловив народний депутат України Віктор Медведчук. Про це він сказав в ефірі ток-шоу "17" на телеканалі ZIK.

"Більше того, для того, щоб був мир, треба виконувати Мінські угоди. Для того, щоб був мир, вже пізно розповідати, що це все зробив Порошенко. Може, Порошенко щось і зробив, тільки коли кажуть, що Порошенко підписав Мінські угоди і тим самим він діяв не в інтересах України, я пропоную повернутися до 2014 рік, осінь 2014-го і зиму 2015-го. Подивитися ситуацію, яка склалася в Україні, і, головне, подивитися оцінку того, що сталося, а саме – підписання 12 лютого, з вуст оцінок в тому числі і тих, які є авторитетами і для Порошенка, і для Зеленського – американцями, які говорили, що, якби цього не сталося, Україна втратила б і територію, і людей, і жертви були б набагато менше. Тому тоді вони оцінювали Мінські угоди як позитивні, як вихід з ситуації", – зазначив Віктор Медведчук.