Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні можуть узаконити приватні військові компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть узаконити приватні військові компанії

Володимир Зеленський заявив, що законопроект про приватні армії в Україні потребує суттєвих доопрацювань

6 червня 2020, 10:49 comments1912
Поділіться публікацією:

В Україні зараз розробляються законопроекти, які можуть зробити законною діяльність приватних військових компаній. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України.

В Україні можуть узаконити приватні військові компанії

Глава держави запропонував учасникам Консультативної ради прийняти участь у розробці законопроектів, які дозволять легалізувати діяльність приватних військових компаній у нашій країні. За словами Зеленського, зараз є два законопроекти, які ще не зареєстровані у Верховній Раді. Один з документів не передбачає ніяких обмежень і відповідно з ним бізнес-групи можуть офіційно зробити для себе приватну армію. Правда, президент назвав таку можливість небезпечною. Він також звернув увагу на те, що необхідно розробити збалансований законопроект, в чому і може допомогти Консультативний рада.

Крім того, Володимир Зеленський заявив, що напрацювання щодо законопроекту необхідно запропонувати парламенту як можна швидше, так як було було б добре, якщо парламент встигне прийняти їх до закриття поточної сесії.

Раніше "Коментарі" писали, що Сполучені Штати передали навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій Збройних сил України наметовий містечко вартістю в 1,5 млн доларів. На церемонії передачі комплексу типу "Аляска" виступив командир Європейського командування сил спеціальних операцій США Кірк Сміт з урочистою і зворушливою промовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини