Головна Новини Політика внутрішня політика В СБУ прокоментували опубліковану розмову Медведчука і Суркова
commentss НОВИНИ Всі новини

В СБУ прокоментували опубліковану розмову Медведчука і Суркова

Там обіцяють вивчити розмови

26 лютого 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

У Службі безпеки України прокоментували публікацію аудіозаписів, на яких нібито розмовляють телефоном нардеп Віктор Медведчук і помічник Володимира Путіна Владислав Сурков. Про це повідомляє видання Інтерфакс-Україна.

В СБУ прокоментували опубліковану розмову Медведчука і Суркова

Фото: РБК

Повідомляється, що в СБУ пообіцяли уважно вивчити записи розмов, на яких нібито фігурують Віктор Медведчук і Владислав Сурков. У знахарства заявили, що записи ретельно вивчаються слідчими і оперативниками на предмет наявності кримінальних злочинів в словах співрозмовників.

25 лютого журналісти опублікували аудіозаписи з переговорами у 2014 році, де нібито спілкуються Віктор Медведчук і тодішній помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков.

На опублікованих аудіозаписах можна почути, як люди з голосами Медведчука і Суркова обговорюють схеми незаконних поставок електроенергії в окупований Крим, а також участь Медведчука в обміні полоненими за пропозицією п'ятого президента України Петра Порошенка.

У розмові людина з голосом Медведчука говорить Суркову про те, що Порошенко запропонував йому взяти участь в обміні полоненими між Україною і бойовиками, і що це, нібито затвердив російський президент Володимир Путін.

Владислав Сурков багато років працював в Кремлі на посаді помічника президента Росії. Його називають архітектором війни проти України і автором плану "Новоросія", який передбачав поділ нашої країни.

До 2019 року Суркова називали куратором українського напрямку в Кремлі, який відповідав за бойовиків на Донбасі та хід переговорного процесу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Росія не відкриває пункти пропуску на Донбасі.


Читайте також про війну офісу президента проти Віталія Кличка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://interfax.com.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини