Головна Новини Політика внутрішня політика В РНБО пригрозили заблокувати інші телеканали, які працюють проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

В РНБО пригрозили заблокувати інші телеканали, які працюють проти України

Данилов сказав, що таких каналів в Україні дуже багато

4 лютого 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов пригрозив закриттям всіх телеканалах, які ведуть антиукраїнську діяльність. Санкції можуть послідувати за прикладом позбавлення ліцензії телеканалів 112, NewsOne і Zik, які пов'язують з нардепом Віктором Медведчуком. Про це Данилов заявив під час брифінгу.

В РНБО пригрозили заблокувати інші телеканали, які працюють проти України

Медведчук. Фото: 24 канал

Олексій Данилов відзначив той факт, що в Україні працює безліч телеканалів, які мають антиукраїнську спрямованість.

Він підкреслив, що місце розташування каналу не має ніякого значення: на сході, півдні, заході України або будь-якому іншому місці нашої країни.

Секретар РНБОУ сказав, що влада буде відповідно реагувати, коли у неї будуть необхідні документи та докази. Він зазначив, що емоціями ніхто керуватися не збирається.

2 лютого Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його активів, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником цих телеканалів називають главу політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі і заявив, що вони є інструментом гібридної війни Росії проти України.

Президент Зеленський заявив, що канали працювали на підрив національної безпеки України й фінансувалися з Росії. Джерела в СБУ і РНБО також повідомили про те, що медіахолдинг фінансувався з території невизнаної "ЛНР".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський запитав думку керівників інших українських телеканалів щодо закриття холдингу Козака.

Читайте також про те, які телеканали в Україні можуть закрити наступними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини