Головна Новини Політика внутрішня політика В ОП не можуть зупинитися: представники відомства надали ще одну відповідь на заяву КСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП не можуть зупинитися: представники відомства надали ще одну відповідь на заяву КСУ

Чекаємо наступну заяву

30 грудня 2020, 19:45
Поділіться публікацією:

В ОП вдруге відповіли на заяву Конституційного Суду України. За словами прес-служби відомства, законодавство, яке стосується діяльності КСУ, а також регламент Конституційного Суду України, положення про офіційний портал судового відомства чітко визначають, яка інформація може бути розміщена на сайті КСУ. Таким чином, на думку представників ОП, жодним чинним законодавчим  документом не визначено можливості розміщення на офіційному сайті Конституційного Суду повідомлення правового департаменту Секретаріату КСУ, "невідомо ким підготовленого та такого, що за своїм змістом є присвоєнням повноважень Конституційного Суду правовим департаментом". 

В ОП не можуть зупинитися: представники відомства надали ще одну відповідь на заяву КСУ

Офіс глави держави стверджує, що публікація "висновків" та "роз'яснень" на порталі КСУ покликане ввести в оману суспільство та представників медіа щодо правової позиції КСУ.

"Будь-які "заяви", "роз'яснення" та "висновки", розміщені на сайті Суду, щодо яких КСУ не ухвалював рішень, є юридично нікчемними, а посадові особи, які дали розпорядження на їхнє розміщення, мають бути притягнуті до юридичної, серед іншого – кримінальної відповідальності за привласнення повноважень Конституційного Суду", — підкреслюють представники ОП.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у президента відповіли на заяву Конституційного Суду України. Ситуацію прокоментував представник президента в Конституційному суді України Федір Веніславський.

Крім того, порталу стало відомо про те, що КСУ відреагував на відсторонення від обов'язків голови відомства О.Тупицького. На відомчому сайті було опубліковано звернення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гражданин Украины

1 січня 2021, 15:39

Так и ничего не сделал путного этот сценический паяц.. И большинству украинцев уже не интересны его словоблудия перед микрофонами будь то встречи с коллегами, на празднествах, в парламенте страны. Он практически потерял и доверие и главное уважение к себе............

Ізя

1 січня 2021, 00:54

Пане президенте, гоніть до бісової матері усіх отих "суддів"-зрадників, ми Вас для цього й обирали! А всі оті "судді"-зрадники, нічого корчити з себе тут найголовніших, на яких нібито немає управи, геть звідси, ми вас не обирали!


Новини