Головна Новини Політика внутрішня політика У "Слузі народу" назвали чотирьох кандидатів на посаду глави НБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" назвали чотирьох кандидатів на посаду глави НБУ

На даний момент розглядається чотири кандидата

3 липня 2020, 20:56 comments1875
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук повідомила, що є чотири кандидати на посаду нового керівника Національного банку України. Про це передає "Інтерфакс-Україна".

У "Слузі народу" назвали чотирьох кандидатів на посаду глави НБУ

"На даний момент ми обговорюємо чотири кандидатури. Це Данило Гетманцев (голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики), Богдан Данилишин (голова ради Національного банку України), Володимир Лавренчук (екс-голова правління "Райффайзен Банку Аваль") і Кирило Шевченко (глава "Укргазбанку"). Подивимося, наскільки вони будуть "прохідні", адже зараз у фракції "Слуги народу" немає більшості", — зізналася Ірина Верещук.

Також нардеп додала, що голосування має відбутися протягом двох тижнів.

"Спочатку буде тиждень роботи в комітетах, з шостого по десяте липня. Потім у нас залишається один пленарний тиждень. Припускаю, тоді і має пройти голосування, Україні важливо, щоб ми якомога швидше закрили це питання", — резюмувала Верещук.

Як раніше писали "Коментарі", тимчасово виконуючої обов'язки голови Національного банку України в п'ятницю, 3 липня, стала Катерина Рожкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини