Головна Новини Політика внутрішня політика У РНБО прокоментували санкції проти телеканалу "Прямий"
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО прокоментували санкції проти телеканалу "Прямий"

Данилов все чітко роз'яснив

20 лютого 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Секретар ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов розповів про те, чи планувалося введення санкція проти телеканалу "Прямий", який нещодавно купив екс-президент Петро Порошенко. Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

У РНБО прокоментували санкції проти телеканалу "Прямий"

Фото: скрiншот

Відповідаючи на питання нардепа від "Європейської солідарності" Артура Герасимова Данилов сказав, що ніхто не планував вводити санкції проти "Прямого" і що ця інформація не відповідає дійсності.

За його словами, для введення санкцій проти цього телеканалу немає ніяких підстави. Він зазначив, що не розуміє, чому Петро Порошенко і колишній депутат від "Партії регіонів" Макеєнко так переживають.

Данилов сказав, що в апараті РНБО навіть не розглядали санкції проти каналу "Прямий". Також секретар Радбезу сказав, що останнім часом не було витоків в ЗМІ про те, що будуть розглядати на засіданні.

Він зазначив, що може Порошенка хтось шантажував і він даремно витратив свої гроші.

Кілька днів тому екс-президент України Петро Порошенко повідомив про те, що купив телеканал "Прямий" у колишнього глави КМДА і екс-нардепа від "Партії регіонів" Володимира Макеєнка.

Він тоді звернувся до президента Володимира Зеленського і сказав, щоб той спробував ввести санкції проти "терориста" Порошенка. Незважаючи на те, що формальним власником каналу був Макеєнко, фактичним його власником називали Порошенка, хоча сам політик і редакція каналу це заперечували.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в РНБО анонсували введення нових санкцій проти політиків.

Читайте також, за що Марченко і Медведчук потрапили під санкції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини