Головна Новини Політика внутрішня політика У Харківській області розгортається справжня інтрига за крісло губернатора
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харківській області розгортається справжня інтрига за крісло губернатора

Замість Кучера губернатором може стати Ігор Терехов

6 листопада 2020, 12:45 comments2121
Поділіться публікацією:

Як повідомляють ЗМІ, найближчим часом губернатор Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер покине свою посаду. Кучер, якого пов'язують з міністром МВС Арсеном Аваковим і колишнім заступником глави Офісу президента Сергієм Трофімовим, провалив виборчу кампанію і тепер буде відправлений у відставку.

У Харківській області розгортається справжня інтрига за крісло губернатора

Розуміючи, що контроль над областю може бути втрачений, президенту усіма можливими способами намагатимуться запропонувати кандидатуру нового претендента на місце глави ХОДА.

Арсен Аваков, Павло Фукс і Вадим Слюсарєв об'єднавшись спробують проштовхнути першого заступника мера Харкова — Ігоря Терехова, який був заступником голови ХОДА за часів правління Авакова, в губернатори. Його призначення може повністю узурпувати владу в Харківській області та місті, поки Кернес відсутня. І це зрозуміло, тому що особисто Терехов займався формуванням списків до Харківської міської та обласної рад в інтересах Авакова.

Своєю чергою, видання "Країна" в опублікованому матеріалі припускає, що Терехов може залишитися в кріслі секретаря міськради.

Що стосується можливих наступників Кучера, то в їх числі називають відразу кілька фігур за версією видання По-перше, це керівник апарату Дніпропетровської області Айна Тимчук, яка колись працювала у Кернеса, і Тетяна Єгорова-Луценко — перший заступник Кучера. Її вважають людиною куратора "слуг народу" в області Вадима Слюсарєва.

Раніше "Коментарі" дізналися в експертів, які союзи можуть виникнути у великих містах після виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини