Скільки коштують анонімні телеграм-канали? Власник Резидента розповів про суми

Продаж телеграм-каналів - дуже вигідна угода

Власник "Резидента", одного з найбільших українських політичних телеграм-каналів, зізнався, що йому пропонували 320 тисяч доларів за канал. Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв'ю "Коментарям".

"На даний момент у нас немає мети продати канал. Якщо взимку нам пропонували суму 150-170 тис. доларів, то вже в травні – 320 тисяч. Дивіться самі, наскільки зросла ціна за чотири місяці", - сказав анонім.

У той час джерело зізнався, скільки грошей довелося вкласти на розкрутку каналу. "Вивчивши ринок, ми зрозуміли простий факт: є один флагман і десяток хороших каналів. Для швидкого позиціонування ми вирішили домовитися з "Легітимним" про комплексну рекламу, в яку входили взаємне просування, репости та коментарі майже кожен день. Так, ціна питання – 30 тисяч за три місяці. Після ми продовжували співпрацювати, але вже на інших умовах. На даний момент на рекламу витратили близько 55 тисяч доларів", - резюмував "Резидент".

Повністю інтерв'ю з "Резидентом" вже доступний на нашому сайті. Там ви можете дізнатися більше про бізнес, ставлення до Шарію і роботі в інтересах Зеленського. Це перший текст з нового спецпроеєкту "Коментарів" "Зриваємо маски".