Головна Новини Політика внутрішня політика Секретар РНБО анонсував нову хвилю санкцій проти нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретар РНБО анонсував нову хвилю санкцій проти нардепів

Він розповів, що є регіональні ЗМІ, які зараз під пильним наглядом РНБО, а також, що проти Медведчука також збирають інформацію

5 лютого 2021, 23:08
Поділіться публікацією:

Сьогодні під час ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" секретар РНБО розповів про деталі карної справи, яка відкрита проти народного депутата Тараса Козака.

Секретар РНБО анонсував нову хвилю санкцій проти нардепів

Олексій Данілов на "Свободі слова". Фото: трансляция

"Я впевнений, що найближчим часом санкції будуть продовжуватися проти певної категорії осіб і фізичних і юридичних. Більш того, я можу з впевненістю сказати, що там буде ряд депутатів, які засідають у Верховній Раді. У нас більш ніж достатньо аргументів для того, аби це впровадити", — заявив Олексій Данілов.

Голова РНБО запевнив, що санкції — це "не одноразова акція". Він розповів, що наразі карна справа проти Тараса Козака знаходиться на розгляді у СБУ.

"Те, що відбувається сьогодні з боку Російської Федерації — інформаційний тероризм. Ми маємо гарячу війну на Сході країни, і коли люди допомагають у цьому Росії, більш того, коли вони починають бути постачальниками військовим формуванням засобів, через як гинуть потім наші люди, за це всі нестимуть відповідальність,  в тому числі, кримінальну. Це буде обов'язково", — заявив Данілов.

Він розповів, що з 2017 року під санкціями, які Україна ввела проти своїх громадян, знаходяться 1228 українців.

Секретар РНБО продемонстрував документи, згідно яких на усіх каналах Козака був дуже маленький штат робітників, які отримували заробітну плату близько 5 тисяч гривень.

"Спробуйте знайти людину, яка працюватиме на телебаченні за 5 тисяч гривень. Зеленський, наприклад, запропонував влаштувати таких людей на роботу і платити їм на 20-25% більше, аби журналісти не потерпали від закриття каналів", — зазначив Данілов.

На запитання ведучого, чому при обговоренні закритих каналів лунає прізвище Віктора Медведчука, проте в документах про нього ані слова, Данілов посміхнувся та заявив:

"Почекайте, всьому свій час. Ми дуже ретельно опрацьовуємо всі документи, аби бути бездоганними у цих питаннях".

За словами Данілова є ще багато регіональних каналів, які працюють як російська пропаганда, наразі вони є під ретельним наглядом РНБО.

"Якщо вони працюють в українському законодавстві, ми можемо проти них застосувати санкції. Я взагалі не розумію, навіщо вони записали усі 8 каналів на Козака, якби це було не так, то нам було б складніше їх закрити", — заявив Данілов
Секретар РНБО наголосив, що його установа працює лише з фактами і не має права користуватися емоціями, адже йдеться про українську незалежність.
Раніше "Коментарі" повідомляли, що Данілов повідомив про причини санкцій проти каналів Козака, а Президент Зеленський розповів, як ці канали маніпулювали свідомістю громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

xxx

5 лютого 2021, 23:53

СEKС Знакoмcтвa в твоем городе! Одинокие и Замужниe очень хoтят ceкca, здесь дают в попу и берут в рот (без денег), вcё aнoнимно, кoнфиденциальнo и бесплатная регистрация ----- http://srt.vg/vpoiske


Новини