Головна Новини Політика внутрішня політика Ренат Кузьмін: "Ми повинні самі створити нову національну ідею і перезавантажити державу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ренат Кузьмін: "Ми повинні самі створити нову національну ідею і перезавантажити державу"

Народний депутат Ренат Кузьмін планує перезавантажити державу в інтересах українського народу

22 червня 2020, 18:41 comments1043
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Ренат Кузьмін ініціює громадську дискусію з приводу національної ідеї України. Про це він повідомив на прес-конференції сьогодні, 22 червня.

Ренат Кузьмін: "Ми повинні самі створити нову національну ідею і перезавантажити державу"

Народний депутат Ренат Кузьмін. Фото: 112 Україна

"Якщо Україна за роки незалежності з країни, яка за своїми економічними показниками була тотожна Франції, перетворилася в найбіднішу країну Європи, яка економічно поступається багатьом країнам Латинської Америки і Африки, то, можливо, вона обрала хибний шлях? І, можливо, цей шлях не український, а нав'язаний ззовні?", — ставить питання політик.

На його переконання, до української національної ідеї приєдналося багато зовнішніх сил, що завдало шкоди та пересічним українським громадянам, і країні в цілому.

"Ніхто не може знати краще за нас, як нам жити, тому ми повинні зараз самі створити нову національну ідею і перезавантажити державу в інтересах народу, до чого закликаю приєднуватися всіх бажаючих", — закликає Ренат Кузьмін.

Політик зазначає, що залучення до цієї роботи вимагає не тільки таланту, розуму, досвіду, але і великої сміливості, адже зовнішні сили, що впливають на Україну, так просто своїх позицій не здадуть. Ініціатор відкритий для ідей щодо того, якою має бути майданчик для комунікацій, щоб з усіма небайдужими творити нові українські реалії. Ренат Кузьмін пропонує почати писати всім, хто готовий творити майбутнє країни, йому особисто у соцмережі фейсбук і телеграм.

Раніше нардеп від ОПЖЗ розповів, як Медведчук звернув увагу Зеленського на серйозні проблеми в українському суспільстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини