Головна Новини Політика внутрішня політика Рейтинг Зеленського стрімко падає - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг Зеленського стрімко падає - опитування

Зеленського готові підтримати менш як 20% українців

26 січня 2021, 13:41
Поділіться публікацією:

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування серед українців на тему сьогоднішньої ситуації в країні і їх відношення до нинішнього президента України. Опитування проводилося методом телефонних інтерв'ю.

Рейтинг Зеленського стрімко падає - опитування

Рейтинг чинного президента впав нижче 20% - фото: з відкритих джерел

Так, про сьогоднішню ситуацію в Україні, 74,3% респондентів відповіли, що, на їхню думку, справи рухаються в зовсім неправильному напрямку. 10% опитаних відповіли, що ситуація в країні налагоджується і все йде так, як потрібно. А 15% так і не змогли дати точну відповідь.

Далі українцям ставили питання про те, за кого б вони проголосували, якби вибори президента України відбулися в січні поточного року. Згідно з отриманими даними, за Володимира Зеленського проголосували б 19,8% всіх респондентів, за Петра Порошенка — 15,7%, за Юлію Тимошенко — 11,8%, за Юрія Бойка — 11%, за Ігоря Смешка — 8,9%. Варто відзначити, що ще на початку поточного місяця за Зеленського готові були віддати свої голоси 27% опитаних українців.

Також респонденти розповіли, за кого б вони проголосували, якби вибори до Верховної Ради України відбувалися у січні 2021 року. Так, на першій позиції опинилася партія "ОПЗЖ", за неї віддали голоси 20,7% опитаних, на другому місці "ЄС", з результатом 15,3%. Третє місце зайняла партія "Батьківщина" з результатом 12,6%. На четвертій позиції опинилася партія "Слуга народу", за неї віддали свої голоси 11,2%. П'яте місце посіла партія "Сила і честь" з результатом 8,3%.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що депутати "Слуги народу" подарували Зеленському на день народження, а також про те, що експерт дав точний прогноз на наступні роки Зеленського при владі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сеня

26 січня 2021, 15:46

как всегда,голосовать предлагается кем то, за кого то....А сам человек выбрать стране президента порядочного не может. Да опзж если станет у власти ,то тарифы взлетят в 5 раз и Рабинович красиво расскажет,что это так и надо.... а потом скажет _Поехали дальше..)))) А нынешний президент это пример безответственности,слабости и вообще хто зна шо...Да и все в списке не лучше.. Печально всё


Новини