Разумков розповів, звідки взяв гроші на побудову партії

Ексспікер парламенту Разумков каже, що йому допомагають у регіонах будувати партію, але про гроші не йдеться

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що він сьогодні у регіонах зустрічається з багатьма людьми, які пропонують свою допомогу у побудові нової партії. При цьому не йдеться про гроші. Надходять пропозиції допомогти з офісами, з організаторською роботою. Як повідомляє видання "Коментарі", про це Дмитро Разумков розповів в ефірі каналу "Україна 24".

Дмитро Разумков підтвердив інформацію про те, що він повністю занурений у роботу зі створення нової партії, яку сам і очолить. Ексспікер зазначив, що поки він перебував на посаді голови парламенту, то не займався побудовою політичної сили. Тоді були інші обов'язки та пріоритети, але тепер вирішив зосередитися і на цьому напрямі.

Щодо фінансового складника у будівництві політичної сили, то Дмитро Разумков зазначив, що він отримує дуже багато пропозицій з областей. Люди пропонують допомогу.

"Хтось пропонує допомогти з пошуком приміщень під офіси, хтось - розв'язати якісь організаторські питання. Були навіть такі хлопці, що запропонували друкувати листівки. Я відразу згадую 2019-й рік, коли багато було людей, які повірили, що може бути не проєкт і були готові вкладатися і своїми силами, і грошима. Ще раз повторюся: не на гору заносити, не купувати собі місця, а просто допомагати рухатися вперед і просто без грошей працювати, як це було на виборах. Питання грошей важливе, але воно точно не ключове, коли йдеться про побудову партії, а не проєкту", – зазначив Разумков.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Разумков розповів, як Банкова погрожує нардепам його міжфракційного об'єднання.