Рабинович заявив про відсутність фактів, що підтверджують винуватість Медведчука

Політик упевнений, що справу стосовно лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука затягують з ряду причин

У вівторок, 20 липня, Київський апеляційний суд розглядав апеляцію, подану адвокатами народного депутата України, голови політради "Опозиційною платформи - За життя" Віктора Медведчука про скасування продовження домашнього арешту. Наступне засідання відбудеться 30 липня о 10:30.

Суддя у справі зазначив, що суд щойно отримав 13 томів матеріалів справи з Печерського райсуду, і тому необхідно ознайомитися зі справою більш детально.

Однак в опозиції вважають, що справа Медведчука просто-напросто затягується з ряду причин - починаючи з відсутності фактів винуватості опозиціонера, закінчуючи відволіканням уваги громадськості від глобальних проблем в країні.

"Якби у влади був хоча б один аргумент, що підтверджує вину глави політради партії" Опозиційна платформа - За життя "Віктора Медведчука, то прокурори від радості вже на столі танцювали. Але всі бачать - у них нуль аргументів! Нам говорили, що нададуть докази ... Де вони? Їх немає! " - заявив народний депутат України, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович після засідання суду, повідомляє 112 канал.


Політик вважає, що так само - без доказів провини - влада закрила три опозиційні телеканалу "112 Україна", NewsOne і ZIK, а також нібито за дзвінком з СБУ вимкнула з ефіру створені журналістами "Перший незалежний".

"Все, що сьогодні відбувається - це судилище над опозицією! У влади немає фактів, а є лише бажання посадити всіх незгодних в тюрму ... Але ми то знаємо, чим все це закінчується!" - зауважив Вадим Рабинович.

Разом з тим співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" акцентував увагу на "досягненнях" влади.

"Мої колеги говорять про провали нашої влади, а я скажу про її "досягнення": їм вдалося продати землю України, їм вдалося при пенсії у 2000 грн зробити платіжки 3000 грн, їм вдалося поставити під контроль західних країн практично всі серйозні вітчизняні підприємства, їм вдалося легалізувати гральний бізнес ... Я думаю, що їм ще багато "вдасться", якщо ми з вами "не візьмемо голову в руки" і нормально не проголосуємо наступного разу", - резюмував Вадим Рабинович.