Головна Новини Політика внутрішня політика ОПЗЖ: "Україні необхідне повне "перезавантаження" влади на виборах"
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЗЖ: "Україні необхідне повне "перезавантаження" влади на виборах"

У ОПЗЖ вважають, що Зеленський повністю усунувся від виконання своїх обов'язків і повинен піти у відставку

28 липня 2020, 11:54
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський “усунувся від виконання своїх обов'язків, пов'язаних з захистом українських громадян, а також розслідуванням злочинів". Таку думку висловили у пресслужбі партії "Опозиційна платформа – За життя", коментуючи відеозізнання соратника експрезидента Петра Порошенка, бізнесмена Давида Жванії.

ОПЗЖ: "Україні необхідне повне "перезавантаження" влади на виборах"

У ОПЗЖ розцінили слова Давида Жванії як "явку з повинною" і заявили про те, що Петро Порошенко, Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Андрій Парубій, Павло Клімкін та інші опозиційні політики часів Євромайдана нібито підготували і здійснили державний переворот в Україні. У політсилі також переконані, що протестувальників використовували як масовку для захоплення влади.

"Державний переворот, масові вбивства, розкрадання, передача хабаря європейському чиновнику за лобіювання інтересів Порошенка, збагачення президента Порошенка і його оточення на мільярди доларів – далеко не повний перелік злочинів", — йдеться в заяві пресслужба.

У ОПЗЖ зазначили, що у будь-якій правовій, демократичній і незалежній державі визнання політика, причетного до таких резонансних злочинів, стало б приводом для негайного, неупередженого та всебічного розслідування, але не в Україні.

"Плівки Онищенка, Деркача, а тепер вже і визнання Давида Жванії представники правоохоронних органів України просто не помічають. Ні генеральний прокурор Венедиктова, ні голова СБУ Баканов не вважали за потрібне навіть прокоментувати заяви Жванії. Враховуючи той факт, що обидві ці особи входять у число так званих "100% людей Президента", можна зробити висновок: таке замовчування є виваженою політикою української влади та особисто Зеленського", – переконані в партії.

У ОПЗЖ також упевнені в тому, що все це відбувається "за прямою вказівкою західних "стратегічних партнерів" України", які в 2014 році нібито були зацікавлені у зміні влади.

"Зеленський мовчить, коли офіс партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" піддається нападам, коли радикали закидає його гранатами, вибуховими пакетами та фаєрами, коли на активістів нашої партії та інших неугодних владі політичних сил здійснюються напади, які призводять до тяжких травм і кваліфікуються як замах на вбивство", – нагадали в політсилі.

Хвиля насильства, продовжили в пресслужбі, спровокована безкарністю націонал-радикалів і різних маргінальних елементів, які отримали масовий доступ до зброї із зони АТО, сьогодні вже обертається терористичними актами, стріляниною на вулицях та захопленням заручників.

"Президент Зеленський та його оточення усунулися від виконання своїх обов'язків, пов'язаних з захистом українських громадян, розслідуванням злочинів. Точно так само, як нічого не роблять вони і для реалізації Мінських угод, спрямованих на встановлення миру на Сході України, для розвитку економіки, зниження житлово-комунальних тарифів і забезпечення соціального захисту населення", – констатували в ОПЗЖ.

У зв'язку з вищесказаним, "Опозиційна платформа – За життя" вимагає, щоб президент України Володимир Зеленський, а також його оточення добровільно пішли у відставку.

"Україні необхідне повне "перезавантаження" влади на позачергових президентських і парламентських виборах", – підсумували в партії "Опозиційна платформа – За життя".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що команда президента Володимира Зеленського, яка "стала символом дилетантства і непрофесіоналізму", не збирається йти єдино правильним і продуктивним шляхом залучення на вищі управлінські посади українських фахівців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини