Олена Шуляк очолила партію "Слуга народу"

За словами спікера партії Юлії Палійчук, кандидатура Олени Шуляк була єдиною на цю посаду

Олена Шуляк очолила партію "Слуга народу". Про це інформують журналісти порталу "Коментарі".

Олена Шуляк стала головою партії "Слуга народу" замість Олександра Корнієнка, який зараз обіймає посаду першого віцеспікера Верховної Ради. Відповідне рішення було ухвалено партійним з'їздом сьогодні, 15 листопада.

Зазначимо, що, за словами спікера партії Юлії Палійчук, кандидатура Олени Шуляк була єдиною на цю посаду.

Для довідки: Олена Шуляк 2014 року балотувалася до Київської міської ради, а у 2019 році обрана народним депутатом від партії "Слуга народу" і того ж року стала представницею Кабінету міністрів у Верховній Раді України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що 19 жовтня народні депутати обрали нового першого віцеспікера парламенту. Ним став голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, якого підтримали 256 народних обранців. Зазначимо, що окрім Олександра Корнієнка на посаду першого віцеспікера Верховної Ради претендувала депутат від "Європейської солідарності" Софія Федіна. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Юлія Палійчук, речник фракції Слуга народу, оприлюднила відео, в якому Олександр Корнієнко оголошує про зміни, які незабаром очікують на партію. Корнієнко залишає посаду голови партії "Слуга народу", плануючи повністю присвятити себе роботі першого віцеспікера Верховної Ради. Рішення він ухвалив, отримавши низку завдань від Зеленського щодо реформування парламенту. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.